Поредица за индивидуална и групова работа по цялостното ни позитивно самочувствие.

Ще разгледаме, пречистим и свържем нивата на аз-а ни, през перспективата на това, което сме, правим, имаме. Ще разгърнем и развием тези аспекти от нас, с които уверено и пълноценно проявяваме същността ни, това, което сме или искаме да сме, на база на качества, съдържание, трайно удовлетворение и успех.

По отношение на вътрешната ни центрираност, отношенията в двойката, семейството, бизнеса.

Поредицата е на база на материали и обучения с Ясен Николов. 

НИВА НА РАБОТА 

НИВО 1

Един месец задълбочена работа по пречистване на негативни мисли и емоции, свързани със самочувствието ни. Освобождение на страх, вина, (само)обвинения, разочарования, които блокират ресурсността ни и ни поддържат в състояние на депресия, нещастие и негативизъм.

Заедно с осветяването и освобождаването на тези модели, ще фомулираме и разгърнем нивата и точките на сили, потенциал и реализация – и по отношение на характера ни, и по отношение на реализацията ни в действия и резултати.

Програмата включва 4 лечебни сесии и пакет онлайн обучения, техники за работа с дневник за ресурсност и повишаване на ефективността ни, както и усвояване на универсални методи за личностно развитие, като мисловни карти, оценка и трансформация на негативни емоции в позитивни, развитие на език на успеха и доброто ви самочувствие.

Цена на пакета: 330 лв. 

 

НИВО 2

Включва базов пакет плюс разгръщане на конкретна ваша тема, свързана с числата ви, според Ведическата нумерология – Душа, Съдба и Метод. 

Изключително ценно за работа с развитие на силите ви, както и неутрализация на слабости и подобрение на трудни периоди, отношения.

За разгръщане на предразположеностите ви в най-благоприятна посока. По отношение на лично самочувствие, самочувствие в двойката, семейството, бизнеса, отношенията.

Цена на пакета: 530 лв.

 

НИВО 3

Консултиране и разработка за екипи – за разрешение на конфликти, ефективизация на работата, резултатите; развитие на екипна синергия и разгръщане на потенциала на екипа, лидерите на екипа и организацията.

Бизнес развитие, развитие на партньорски мрежи. 

Цена на пакета: между 600 лв. и 1300 лв., в зависимост от параметрите на провеждане.

 

За записване: 0888856295 – Теодора, психолог, холистичен консултант в екипа на Ясен Николов, YNCMG.

 

IBAN: BG51UBBS80021075785115,

Теодора Иванова, Основание: курс самочувствие.