Вчера имах много силно преживяване, докато се подготвят и водих практика, Прана диагностика и лечебни сесии за бременни жени.

Каква сила, буквално стихия, усетих, в тях и си спомних, как на YNCMG обученията за женските енергии и сили, съм чувала за това. Преживях го – че са като портал, като връзка между нематериалното и материалното, между неживота и живота. Това, което от финото, невидимото, започва да се оформя и материализира. Да съществува и расте, вече и в материалната реалност.

И, усетих, две крайности – от една страна, каква голяма сила е това да можеш да участваш в този процес. А, от друга, до каква голяма илюзия може да те доведе.
Че си “ти”, че това е “твоето” – дете, раждане, отглеждане. Колко егоизъм можеш да развиеш, с който да изключиш всяка връзка и приемственост, включително всяка опитност и живот преди теб…

А това е валидно за всеки наш проект, всяко творчество, което създаваме, в което участваме. Имаме много да внимаваме, мислим, разграничаваме – до къде служим на живота и сме инструмент, проводник и къде служим даже и на обратното, къде спираме потока, пречим, блокираме.

За още статии, покани и обучения, абонирайте се и следете facebook страницата ми Теодора Иванова – Холистична Психология.

И YouTube канала ми!

Advertisement