Цена: 13 лв.

В периода на мощното Пълнолуние на Слънце в Телец, ви каним заедно на групова медитация на 15 април, четвъртък, от 17:00 ч., за пречистване, хармонизация и подравняване.  

Ще се свържем в принципите на Прана, жизнената сила в нас и около нас, за да освободим старото, което ни блокира и да се свържем с нов ресурс и проводимост за разгърнати нива на щастие, благоденствие, изобилие и успех във важните за нас житейски сфери.

Заедно с личното ни подравняване, групово ще обединим и насочим могъщите потоци светлина, лечебна енергия и благословии, към цялата земя, всеки човек и всяко същество.

Ще заредим с мир, любов, опрощение, надежда, вяра, светлина, радост нас и цялата земя за цялата предстояща година и отвъд!

Медитацията е част от програма и поредица медитации, организирани от екипи на Ясен Николов и Прана България за България, част от планетарно движение за интегрално здраве и добруване на учениците и последователи на Маха Атма Мастър Чоа Кок Сюи.

Адрес: Бул. “Княгиня Мария Луиза” 58. 

Водещ: Теодора Иванова, преподавател Пранично Енергийно Лечение Ниво 1, психолог, холистичен консултант, Прана йога инструктор. Над 5 години ежедневно практикуващ Архатик Йога, обучител и треньор в екипите на Ясен Николов, старши ученик и преподавател в системата на МЧКС, основател на Прана България. 

За информация: 0888856295 – Теодора. 

За записване: 0894488809 – Yoga District Mandala.