Каня ви да повдигнем нивото на синергия, хармония, баланс и продуктивност на екипа ви, чрез групови практики в удобно за вас време и място!

Съдържание на една практика:

 1. Техники за дишане, освобождаване на стреса и негативните емоции;
 2. Балансираща и зареждаща йога практика, подходяща и за начинаещи;
 3. Техники за самомасаж и отпускане на ключови за доброто ни състояние зони: врат, рамене, гръбнак, таз, ходила; 
 4. Медитация, релаксация и рестарт;

Ползи за екипа ви:

 1. Трайно освобождаване на стреса, негативните емоции, усещането за бързане, липса на време; 
 2. Качествено повишение на настроението, позитивна ментална нагласа;
 3. По-добър синхрон в екипа, по-малко конфликти и разминаване; 
 4. Повече продуктивност, ефективност;
 5. По-добър врмеви мениджмънт;
 6. Нова ресурсност – за повече капацитет на щастие, удовлетворение, успех, търпение, благоденствие;

Времетраене: 45 – 80 минути, според нуждите и възможностите ви. 

Цени: 

Абонамент за един месец:

 1. Под 6 души екип: 15 лв. на занятие, 60 лв. на човек – 4 занятия, 1 път в седмицата; 120 лв. на човек, 8 занятия, 2 пъти в седмицата.
 2. Над 6 души екип: 12 лв. на занятие, 48 лв. на човек – 4 занятия, 1 път в седмицата; 144 лв. на човек – 8 занятия, 2 пъти в седмицата;

Абонамент за три месеца: 

 1. Под 6 души екип: 12 лв. на занятие, 144 лв. на човек – 12 занятия, 1 път в седмицата; 432 лв. на човек, 36 занятия, 2 пъти в седмицата.
 2. Над 6 души екип: 10 лв. на занятие, 120 лв. на човек – 12 занятия, 1 път в седмицата; 360 лв. на човек – 36 занятия, 2 пъти в седмицата;

Казвам се Теодора Иванова и съм психолог, холистичен консултант, преподавател “Прана Енергийно Лечение” Ниво 1, треньор по мисловни карти и техники за подуктивност; инструктор Прана Йога, Йога и Числа, както и Звукова Йога; лектор и водещ, координатор проекти за лидерство, интегрална интелигентност, етика и превенция към Фондация “Деца на България”.

Преди 9 години се срещнах с Прана и йога и това за мен беше липсващото смислово взено и отговорът кое е отвъд – традиционната психология, отвъд знанието как трябва да е и като знание, но и на практика. От дете се интересувам от различни техники за лечение и самолечение. Заедно с бакалавър по “Психология”, магистър по “Социална и юридическа психология” в Софийски университет “Свети Климент Охридски”, преминах там и специализация “Бизнес комуникация”. Абсолютно трансформираща, беше срещата ми с Ясен Николов, от чиито екип съм част, уча се и надграждам всеки ден и обучавам екипи на ежедневна база в същото. Изключително много ме впечатлява идеята за интегралния човек, който балансира всички нива на аз-а си: физическо, емоционално, социално, ментално и духовно. Оздравявайки себе си отвътре, той подобрява успеха и резултатите си навън – и в двойката, семейството, приятелския кръг, и в бизнеса, кариерата.

На всяка наша практика се свързваме на ново ниво с този ресурс и ще се радвам да съдействам на вас и екипа ви, за да успявате на тези нива. Когато работим заедно, се активира и груповата ни интелигентност и сила за по-голяма и по-качествена материализация, но и за по-големи мечти и реализацията им. Нашата 8 – ма интелигентност.

Да го направим!

За контакт с мен: 0888856295, teodora.psychology@gmail.com 

Харесайте и страницата ми във facebook с ежедневни покани и обучения!

Абонирайте се и за YouTube канала ми!

Представяне на “Прана Йога”: 

Програма Антистрес:

 

 

Мое представяне: 

 

Advertisement