Inspire Media

Блогът на Теди Иванова

ПРАНА – ЕНЕРГИЙНИ ПОДХОДИ ЗА ДИАГНОСТИКА, ОЗДРАВЯВАНЕ, АНТИСТРЕС, ОТСЛАБВАНЕ. ФРЕШОВЕ, ХРАНЕНЕ, РЕЖИМ:

Свикнали сме да мислим за храната, хранителните ни навици, от гледна точка на хранителна стойност, знания за диети, калории, полезни и вредни храни.

Но, храната е нещо много повече – тя е енергия, тя е връзка и отношение. С тялото, майка ни, рода ни. Хранителните ни навици са отражение на отношенията ни с тези принципи. Те се отразяват и изразяват на състоянието на аурата, чакрите ни. Опознавайки ги, осъзнавайки ги, ние можем да разберем какво ни казват, какво имаме да променим и подобрим – и в тях, и през тях, цялостно в живота ни. 

Определен вид храна, влияе строго индивидуално на конкретна система, в зависимост от периода, частта от деня, месеца, сезона, годината. В зависимост от количеството, комбинациите, нивото на съвместимост и поносимост на конкретния човек, това влияе по точно определен начин точно на него. 

На събитията ни, ще научите повече за:

 • енергийната перспектива за храната и храненето.
 • как определени храни се отразяват на аурата, чакрите ви.
 • за връзката между хранителни навици, самочувствие, състояние на биоенергоинформационното ви поле.
 • как можете да подобрявате състоянието на аурата и чакрите си, чрез определени храни и кои са те конкретно за вас. 

За кой са подходящи:

 • за жени с напрегнато ежедневие, подложени на много стрес в работата и искащи да балансират по-успешно кариерата и семейството си.
 • за жени, които искате да отслабнете, да се влезете във форма по интелигентен и съобразен с вашите конкретни нужди и теми.
 • за тези от вас, които искате да се радвате на повече свежест, жизненост и заряд.
 • за всички, които искате да разширите разбирането си за храненето, храните и въздействието им върху здравето, благоденствието ви.
 • за тези от вас, които искате да подобрявате отношението си към тялото си, към себе си като жена, отношенията ви с майка ви, партньора, семейството ви. 

На сесиите ни по диагностика и изработка на лични рецепти и режим, винаги взимаме предвид тези специфики и отчитаме полезните, важните конкретно за вас, вашите теми и нужди съставки, количества. 

Вход: свободен.

Заявете онлайн участие на 0896313344, teodora.psychology@gmail.com

Заявете индивидуална сесия:

 • 15 минути дистанционна диагностика на състоянието на аурата и чакрите ви.
 • препоръки за съставки, комбинация, количество за вас за фреш.
 • 2 часа видео обучения, свързани с темите за храненето, отношенията, психология на отслабването и подобряването на навиците, самочувствието ви.

Цена: 20 лв. 

За записване: 0896313344, teodora.psychology@gmail.com

Водещ и консултант: Теодора Иванова.

Аз съм психолог, холистичен консултант, от над 10 години съм част от екипите на Ясен Николов, YNCMG, практикуват ежедневно и преподавам Прана енергийно лечение ниво 1, Прана Йога. Развивам екипи консултанти и преподаватели, с които помагаме на индивиди, семейства, екипи, консултанти и преподаватели да подобряват здравето, благоденствието, продуктивността, щастието си. 

%d bloggers like this: