Inspire Media

Блогът на Теди Иванова

НАВИЦИ НА ВИСОКАТА РЕЗУЛТАТНОСТ – КНИГАТА, ПОДХОДА, РАЗВИТИЕТО ВИ:

Когато чуем “висока резултатност”, можем да си направим асоциацията с много работа, много време и посветеност на нещо, в което да успяваме все повече и да постигаме все повече. С цена. Цената на свободното ни време, времето ни за семейството, близките ни. Времето, което няма да имаме за много други неща. 

Усилията, в които обаче забравяме защо започнахме, забравяме дори да се зарадваме, че успяваме, че постигаме това, което искахме.

В книгата си “Навици на високата резултатност”, Брендън Бършард говори точно за тази цена, която не е нужно да плащаме, както и да ни изглежда. 

Книгата разобличава точно тези нагласи на работливите, амбициозни хора, с които в някакъв момент прегаряме, но продължаваме, защото искаме, имаме още ресурс и дори не усещаме, че сме минали предела си.

Когато системно нямаме време, когато системно жертваме семейството, приятелството, хобито си, ние имаме идея за нещо по-ценно и важно. Подходът на автора е да ни помогне да постигаме по-голяма яснота, да подреждаме приоритетите си и да планираме целите и живота си така, че да не живеем на принципа “или-или”, а на “и-и” – “и кариера, и семейство”, “и резултати, и щастие”. 

Ето няколко характеристики на високорезултатните хора, според автора в книгата:

“Високорезултатните хора са по-успешни от своите колеги и въпреки това са по-малко стресирани.”

“Високорезълтатните хора притежават по-добро здраве от своите колеги.”

“Високорезултатните хора са щастливи.”

“Високорезултатните хора получават по-добри оценки и по-високи нива на успех.”

В тази книга, ще прочетете за тънката граница между интензивна работа, която ни издига в кариерата, приходите ни, но с цената на много друго. И интелигентната, планирана работа, с която отсяваме ключовото, за да успяваме и с високи резултати, и с добро здраве, и с по-малко стрес, с повече уважение и себеуважение, ентусиазъм и усещане за смисъл и принос.

Самият автор, е посветил над 20 години от живота си на това да изследва навиците на успешните хора по цял свят, както и процесите в мозъка, нервната система, невробиологията и неврофизиологията на успеха.

“Брендън Бършард е един от най-широко известните и следвани в интернет треньори по личностно развитие в наши дни. (…). Брендън е и основателят на Академията за висока производителност – знаменита програма за личностно развитие на успешни кадри, както и на Академията за експерти – най-всеобхватното обучение по маркетинг за автори, оратори, треньори по житейски стратегии и идейни лидери онлайн.  За тези негови дейности Лари Кинг го нарича “един от най-добрите наставници по маркетинг и мотивация в света”. “

–  от книгата “Мотивационният Манифест”, Брендън Бършард, ИК Глоубъл Лайтуъркс. 

Защо да не си купите книгата от книжарница, а от мен и нас, екипа на издателството?

Аз съм Теодора Иванова, от над 10 години съм част от екипите на Ясен Николов, YNCMG, ИК Глоубъл Лайтуъркс.

Психолог, холистичен консултант, имам опит в разработката и прилагането на обучителни инструменти и формати за ускорено учене, интегрална интелигентност, ефективност, продуктивност – за деца, учители, психолози; за различни бизнеси, корпорации, предприемачи, в разнообразните им сфери на дейност.

Консултираме и провеждаме обучения за екипи, с които да се освобождават от стреса, да подобряват общуването, резултатите си, да намират творчески решения на проблемите си и да излизат по-нагоре заедно.

Ще се радвам да се запознаем, да получите своята книга или книги за целия ви екип чрез мен и нас! На място, в удобно за вас време и с лично отношение, което е ключово за нас и дейностите ни. 

За контакт с мен: 0888856295, teodora.psychology@gmail.com

Презентация с информация за книгата:

%d bloggers like this: