Inspire Media

Блогът на Теди Иванова

7 Дни Сила

7 Дни Сила е първата българска система за личностно развитие, създадена от българин на български език. Познавам и работя с Ясен Николов от около 5 години и съм свидетел на ежедневната му посветеност, постоянно учене, служене и преподаване. Системата е разработена в резултат на цял живот обучение, над 20 години реален опит както в сферата на личностното и духовното развитие, така и в работата на Ясен Николов с лидерство, организационни и екипни технологии за ускорен и постоянен прогрес и продуктивност, бизнес предприемачество, дизайн, социални медии. 

Тя е път в интегралното развитие на всеки от нас, синтез на древно знание от различни философски, религиозни и психологически школи на изтока и запада от целия свят, както и на най-съвременните технологии на планетата ни в днешни дни.

Тук можете да се запознаете на кратко с предсtавянето на системата от автора и създателя й, Ясен Николов:

 

Ясен Николов е преподавател, ментор и наставник с опит от над 6000 обучения на живо и онлайн и над 2 милиона излъчвания в интернет пространството в България и над 30 страни по света. 

На Facebook страницата ежедневно ще се срещате с нови материали, ще се информирате за предстстоящи обучения на живо, работни срещи и групи, както и за онлайн курсове. 

На YouTube канала на Ясен Николов GlobalLightworks, ще се запознаете с над 3500 безплатни обучения по теми за личностното ви развитие, отношения, връзки, бизне, предпроемачество, интелигентност, лечение, медитация, работа с карма и добродетели, етика. Когато напишете ключова дума в търсачката, ще намерите материал и плейлист с компилирани материали по темата, която ви интересува.

В SlideShare канала на Ясен Николов GlobalLightworks, ще намерите презентации и въпросници от най-новите обучения, ТОП технолигии и Ноу – Хау за личностно, екипно, организационно развитие.

Таргет група: от ученици, студенти, редотели и деца, преподаватели, основатели на бизнеси, старт – ъпи, мисловни търстове, екипи, организации, презентатори, продавачи, треньори, ментори, коучове, водещи на предавания, рубрики, мениджъри, PR и HR – и, предпроемачи, специалисти, работещи в сферата на благотворителността, доброволчеството и търсачи на гениалността, просветлението и мащабния си принос за света!

www.yasennikolov.com 

Системата 7 Дни сила се състои от програмите:

  • 7 Дни Завръщане към Личната Сила
  • 7 Дни Сила за Връзка
  • 7 Дни Сила за семена – Работа с Карма
  • 7 Дни Сила за Успех

Можете да закупите онлайн обучение, както и да преминете през обучение на живо с Ясен Николов и екипа му. За да се свържете с нас, обадете ни се на 0888856295, пишете ни на: teodora.psychology@gmail.com 

За да направите своето финансово дарение за интегралната инвестиция и принос, преведете сума на:

BG98 FINV 9150 1200 1790 71 

Основание: Обучение 

IMG_6197

 

 

 

%d bloggers like this: