Когато говорим за богатство, щастие, предназначение, свобода, често изхождаме от идеята, че ги искаме, но ги нямаме. Рядко обаче си даваме сметка, че има части от нас, които не само се страхуват и ги отхвърлят, а и ги заклеймяват. С тези нива работихме и днес, на първата от поредицата ни практики Прана Йога и Числа в Център Мандала. 

През призмата на 1 – принципът на бащата, съпруга, мъжкото начало, както в нас, така и в отношенията ни, осветихме първо сенките и тъмните части, за да си освободим ресурс за светлото и за това, което искаме.

Коментирахме, колко често в днешно време, имаме достъп до толкова информация, толкова задачи, ангажименти, които изглеждат важни, неотложни, правят ни зависими. В бързане, претовареност, в които не си оставяме време да мислим, да говорим по важните теми. 

Малко е странно, как тези еволюирали, високо технологични същества, които можем да учим по целия свят от вкъщи, да си пазаруваме от всеки континент, да участваме в световни събития от кабинета ни, изведнъж единственото, което ни се иска в края на деня, е да си легнем. И да се наспим. 

Доста е обидно за цялото ни развитие и, затова, в тази поредица си отделяме време и за мислене, и за ново знание, и за самолечение, и за йога и повторна връзка с по-висшата ни същност и нейните интереси, които не зависят от външни графици.

Днес говорихме и за жените лидери, предприемачи и всички, които се грижим за другите, но заклеймяваме правото ни да печелим достойно от това, което обичаме, да се радваме на щастието ни или това на другите, да изпитваме удовлетворение и да си даваме времето да разбираме и живеем предназначението ни. Да преживяваме тази свобода, а не свободата да заспим на дивана или да излезем на заведение, да пием вино и да “си починем”, като не мислим. 

Точно обратното – акцентираме на свободата в мисленето ни, което разширява хоризонта ни, което поставя нови начала и нови успехи. Което осветява, както Слънцето, и нас, и любимите ни хора и дава принос. Което е не само материално богато, а и душевно. И емоционално, и интелектуално, и социално. Което не иска за себе си, а има, знае го и има ресурса и добрата воля да дава. 

Ето тези аспекти в нас започваме да будим и интегрираме всяка неделя от 12:15 в Център Мандала и ви каним да се присъедините!

Ще работим в поредица, с всички числа от 1 до 9, според Джийотиш и Прана Йога Видийа. Можете да заявите запис от работата ни с 1 и 4 тази неделя и заявете участие за 2 и 7 на 10.11 в Център Мандала на 0894488809.

За контакт с мен: 0888856295.