Голяма част от деня ни преминава на работа – седим на стол в една и съща поза и често имаме проблеми със схващания на тялото, болки в кръста и гърба, напрежение във врата. Когато сме на крак, обикновено тичаме – бързаме, нямаме време, храним се на крак, постоянно сме в телефона си и в целия този стрес и трескавост не съумяваме да постигнем и развием баланс. Стремим се “да почиваме”, но отново сме в дисбаланс, напрежение и стрес.

Каквато и да е работата ни, има бързи и лесни техники, с които да поддържаме настроението, здравето и продуктивността си. Когато усъвършенстваме живтота си с баланс, ние се чувстваме по-жизнени, с повече енергия, желание, по-мотивирани и продуктивни. За по-малко време правим повече и то не ни тежи, а имаме ресурс и съзнание да се зарадваме за успехите ни и и да свидетелстваме добрите резултати за нас и околните.

С микротехниките, които ви каним да научим заедно, постигаме бързо големи подобрения. Свикнали сме да отлагаме, да търсим голямата промяна, да правим резки движения или да чакаме до отчаяние. Позволете си да опитате друг, по-фин, по-стабилен подход, който не е свързан с външни условия, с големи промени, който не отнема време, не изисква голяма инвестиция и който ще усвоите бързо и лесно. Ако сте свикнали да ви е трудно, подарете си едно приключение и опитайте да сте щастливи и свободни за 2 часа. Ще интегрираме работа и почивка, ще влезем в състояние на баланс с двете. Заедно и после вие самостоятелно, навсякъде, където сте.

За контакти: 0888856295.